Waarom onze bootliften?


Onze producten zijn ontworpen zodat geen enkel onderdeel van de lifttechniek in het water zit. Hierdoor hebben onze bootliften een lange levensduur en vergen ze weinig onderhoud. Door de eenvoudige hei- en constructie werkzaamheden is de stabiliteit gegarandeerd, periodieke stel werkzaamheden zijn dus niet nodig. Onze producten zijn ook nog eens makkelijk in de bediening, 1 druk op de knop voorziet hierin.

Lees meer

Hooch Watersport


Wij zijn de eerste aanbieder van bootlift systemen en storage equipment producten in Nederland en hebben inmiddels een lange ervaring in het bouwen van bootliften en boothuizen voor de particuliere en zakelijke markt.
Onze adviezen betreffende welk systeem het best past bij uw locatie en welke voorzieningen nodig zijn om uw boot veilig en stabiel te hijsen komen hieruit voort.

Lees meer

Vaste bootliften


Het ontwerp zorgt ervoor dat alle lifttechniek uit het water is waardoor een lange levensduur te garanderen is en het onderhoud wordt niet verplaatst van uw boot naar de bootlift. Daarnaast staan stabiliteit en veiligheid centraal bij al onze producten. Alle bootliften zijn aan te passen aan uw eigen situatie met betrekking tot de boot en locatie, natuurlijk zorgen wij voor goede garantievoorwaarden en een uitstekende service. 

Lees meer

Drijvende bootliften


Het ontwerp van de drijvende bootlift is super sterk, er zijn geen bewegende delen aan de bootlift en alle materialen zijn 100% marine proof! Het resultaat is een zeer betrouwbare bootlift met een simpele bediening en volledige veiligheid voor uw boot.
Daarnaast zorgen de industriele materialen voor een zeer lange levensduur.

 

 

Mobiele bootliften


De Mobiele systemen zijn ontworpen om de grootst mogelijk veiligheid, betrouwbaarheid en bedieningsgemak te kunnen garanderen. Naast deze functies streven wij ernaar om te kunnen voorzien in een one-man handlings. De systemen worden gebouwd door de Italiaanse firma Boat Lift.

 

 

Drijvende boothuizen


Een totaal oplossing voor optimaal jachtopslag- en gebruik, uitvoerbaar met een drijvend of vast (service) liftsysteem. De drijvende boothuizen voorkomen alle negatieve gevolgen van de weersinvloeden. Daarnaast leveren deze total stations een unieke oplossing voor een snelle yacht check tot groot onderhoud of permanent verblijf van uw schip. De boothuizen worden geheel custom en confrom Eurocodes gebouwd.

 

 

Tholen

 

 

 

Boothuis

 

 

 

Vaste bootliften

Onze Vaste Bootlift systemen zijn uniek betreffende het lage onderhoud en de lange levensduur. Daarnaast voorzien ze in groot gebruiksgemak met verschillende belangrijke veiligheidsfeatures.
De bootlift aandrijving wordt verkregen door de gepatenteerde SEA-drive transmissie, deze aandrijving is zeer krachtig en bijna geheel geluidloos en onderhoudsarm, dit komt doordat het drive-systeem compleet gesloten is uitgevoerd met smeervloeistof in deze gesloten casing. Alle gebruikte bootlift materialen bestand tegen het maritieme mileu, wat een zeer lange levensduur met zich meebrengt.
Dit op zichzelf is natuurlijk logisch, echter onze lifttechniek gepositioneerd boven het wateroppervlak doordat zij geplaatst worden op palen of beschoeiing. Dit maakt onze systemen zeer duurzaam in tegenstelling tot anderen! 

Klik op de foto voor meer informatie over de 4 verschillende type vaste bootliften.

 

Vrijstaande bootliften

Onze vrijstaande bootliften zijn geschikt voor zowel zout- en zoetwater locaties en heeft vanaf 2000kg de mogelijkheid om waterdieptes van 2 meter te overbruggen. Op deze vrijstaande bootlift zijn 2 patenten aangevraagd, de Golden Exclusieve Multi Bunk waarmee zonder aanpassing verschillende "hull" typen ondersteund kunnen worden en de Golden Exclusieve Air Bellows welke de onderwater liggende cilinders, assen en afdichtingen beschermt tegen aangroei en beschadigingen.

Klik op de foto voor meer informatie over de vrijstaande bootliften

Drijvende bootliften

Onze Drijvende Bootlift systemen zijn ontworpen conform dezelfde princiepen van laag onderhoud en lange levensduur. Deze drijvende bootliften zijn meer geschikt voor getijden wateren en zijn makkelijk uit te voeren met een dak welke voorziet in UV en IR wering. Het ontwerp van de drijvende bootlift is super sterk, er zijn geen bewegende delen aan de bootlift en alle materialen zijn 100% marine proof! Het resultaat is een zeer betrouwbare bootlift met een simpele bediening en volledige veiligheid voor uw boot.

Klik op de foto voor meer informatie over de verschillende type drijvende bootliften.

Mobiele bootliften

Onze Mobiele Bootlift systemen worden geproduceerd in Italië door de firma Boat Lift welke voorzien in zwaardere handling mogelijkheden voor jachthavens- en werven en de industrie. Deze systemen zijn uniek ten opzichte van bestaande producten aanwezig in de markt. De mobiele systemen zijn geschikt voor het hijsen en vervoeren van schepen en geheel te customizen naar wens van de cliënt. De mobiele bootlift systemen zijn momenteel leverbaar vanaf 5.000kg tot 820.000kg. Neemt u voor verdere informatie over deze systemen contact met ons op.

Klik op de foto voor meer informatie over de 3 verschillende typen mobiele bootliften.

Drijvende Boothuizen

Onze Drijvende Boothuizen zijn door Hooch Watersport ontwikkeld en worden geproduceerd in Nederland. De boothuizen zijn naar wens zeer variabel op te bouwen en af te werken. Door deze custom bouw zal het product geheel aan uw wensen aansluiten. Om een duurzaam zeer onderhoudsarm concept te realiseren is gekozen voor een aluminium constructie en kunststof blokdrijvers welke onzinkbaar zijn. Naast de noodzakelijke maritieme voorzieningen zijn de boothuizen volledig uitvoerbaar conform eisen cliënt. De afmetingen van de drijvende boothuizen zijn momenteel inwendig maximaal (vrije scheepsruimte) LxBxH - 25000x7000x7000mm. De drijvende boothuizen zijn ook uitvoerbaar met een liftsysteem zodat een totaal concept ter bescherming van de boot ontstaat.

Klink op de foto voor meer informatie.

 

 

 

Laatste nieuws

hiswa logo