Hooch Watersport


Wij zijn de eerste aanbieder van bootlift systemen en storage equipment producten in Nederland en hebben inmiddels een lange ervaring in het bouwen van bootliften en boothuizen voor de particuliere en zakelijke markt.
Onze adviezen betreffende welk systeem het best past bij uw locatie en welke voorzieningen nodig zijn om uw boot veilig en stabiel te hijsen komen hieruit voort.

Onze vaste bootlift systemen zijn uniek betreffende het lage onderhoud en de zeer lange levensduur. Dit komt doordat het drive-systeem (transmissie) compleet gesloten uitgevoerd is en alle gebruikte materialen bestand zijn tegen het maritieme milieu. Dit op zichzelf is natuurlijk logisch echter onze lift techniek is ook gepositioneerd boven het wateroppervlak. Dit zorgt ervoor dat het onderhoud niet verplaatst wordt van de boot naar de bootlift.

De vaste bootlift systemen zijn momenteel leverbaar vanaf 680kg tot 120.000kg.
Onze complete product range omvat ook drijvende bootlift systemen die ontworpen zijn conform dezelfde princiepen van laag onderhoud en lange levensduur. Naast deze producten leveren wij ook mobiele systemen die geproduceerd worden in Italië.

Hebt u vragen of wilt contact met ons dan staan wij voor u klaar.

 

 

Laatste nieuws

hiswa logo