Waarom onze bootliften?


Onze producten zijn ontworpen zodat geen enkel onderdeel van de lifttechniek in het water zit. Hierdoor hebben onze bootliften een lange levensduur en vergen ze weinig onderhoud. Door de eenvoudige hei- en constructie werkzaamheden is de stabiliteit gegarandeerd, periodieke stel werkzaamheden zijn dus niet nodig. Onze producten zijn ook nog eens makkelijk in de bediening, 1 druk op de knop voorziet hierin.

Al onze producten zijn aan te passen aan uw eigen situatie met betrekking tot de boot en locatie en natuurlijk zorgen wij voor goede garantievoorwaarden en een uitstekende service. 

De technische samenstelling van de bootlift systemen; alle materialen zijn uit Aluminium of RVS gemaakt en zout water bestendig. De vaste onderdelen zijn allemaal gelast en waar e.e.a. vastgebout word betreft het RVS. De aandrijving welke het meest belangrijke onderdeel van de bootlfit is wordt geleverd in een gesloten casing welke voorzien is 2 olien. Dit resulteert in geen onderhoud want de olie smeert de aandrijving en daarnaast is deze zeer stil.
Naast deze onderdelen zijn er standaard veiligheids features die ervoor zorgen dat de bootlift makkelijk en veilig werkt.
Productie vindt plaats onder ISO 9001 en de bootliften zijn CE gecertificeerd.

Bent u al overtuigd? Informeer dan naar de mogelijkheden en laat ook uw problemen met onderhoud, golven en/of getijden tot het verleden behoren.

 

Laatste nieuws

hiswa logo